Previous
Next

Kwas hialuronowy niskocząsteczkowy 150 mg x 100 tabletek vege - Aliness

Dostępność:
Jest
Ilość
50,00 zł
Brutto

Opis

Kwas hialuronowy niskocząsteczkowy 150 mg x 100 tabletek vege - Aliness

 

Kwas hialuronowy niskocząsteczkowy 150 mg suplement diety  niskocząsteczkowy z fermentacji 100 tabletek VEGE

 

  Wielkość cząstek naszego kwasu hialuronowego mieści się w przedziale 2-300 kDa.

 

Naturalny, odpowiedni dla wegan, niskocząsteczkowy kwas hialuronowy pochodzący z fermentacji.

 

Składniki

1 tabletka

Hialuronian sodu (z fermentacji)

165 mg

w tym:

 

kwas hialuronowy (niskocząsteczkowy)

150 mg

sód

15 mg

 

Składniki: Hialuronian sodu, substancja wypełniająca – celuloza mikrokrystaliczna.

Zalecana porcja do spożycia w ciągu dnia: 1 tabletka, popijając wodą. Nie przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia.

Produkt nie może być stosowany jako substytut zróżnicowanej diety.Zaleca się stosowanie zrównoważonej diety i zdrowego trybu życia.

 

Zawartość opakowania: 100 tabletek VEGE

Warunki przechowywania: Przechowywać w temperaturze pokojowej w sposób niedostępny dla małych dzieci. Chronić przed wilgocią.

 

Kwas hialuronowy to ważny element strukturalny skóry i tkanek chrzęstnych, odpowiadający za ich na nawilżenie, sprężystość oraz wytrzymałość. Niestety ilość kwasu hialuronowego w tkankach spada z wiekiem i po 30 roku życia pomocnym rozwiązaniem może okazać się suplementacja. Z pomocą przychodzi produkt Aliness Kwas hialuronowy 150mg, który dzięki zastosowaniu niskocząsteczkowej formuły efektywnie uzupełnia ubytki kwasu hialuronowego zarówno w skórze jak i w tkance chrzęstnej. W produkcie zastosowano kwas hialuronowy o wielkości cząsteczek między 2 a, 300 kDa.

Aliness Kwas hialuronowy 150 mg nie zawiera składników odzwierzęcych, dzięki czemu stanowi produkt odpowiedni dla wegan. Produkt nie zawiera sztucznych dodatków technologicznych, konserwantów ani barwników.

 

Jedna tabletka zawiera 150 mg niskocząsteczkowego kwasu hialuronowego pochodzącego z naturalnego procesu fermentacji.