Opis
Wykorzystana w produkcie małża nowozelandzka (omułek zielonowargowy) pochodzi z regionu Marlborough, który znajduje się w północnej części Wyspy Południowej Nowej Zelandii. Produkt standaryzowany jest na glikozaminoglikany (GAG), których zawartość w dziennej dawce wynosi 32,4 mg. Małża jest liofilizowana, co świadczy o tym, że produkt zachowuje wysoką jakość bez ryzyka utleniania lub aktywności niepożądanych mikroorganizmów. Liofilizacja to proces który polega na usuwaniu wody z zamrożonego surowca poprzez bezpośrednie przejście lodu w stan pary wodnej.
STAWIAMY NA JAKOŚĆ!Suplementy YANGO produkujemy zachowując najwyższe rygory kontroli jakości. Dbamy o odpowiednie stężenie substancji czynnych i całkowite bezpieczeństwo produktów. Wierzymy, że w ten sposób możemy skutecznie pomóc Ci w osiągnięciu zamierzonych celów.
32,4 mg GAG w dawce dziennej. |
|
Proces liofilizacji gwarantujący wysoką jakość surowca |
|
Surowiec pozyskiwany z Nowej Zelandii |
|
Bez dodatków i wypełniaczy |
|
Kapsułki z celulozy roślinnej, delikatne dla żołądka |
Składnik aktywny | 1 kapsułka | 4 kapsułki |
Liofilizowana nowozelandzka małża zielona | 270 mg | 1080 mg |
w tym glikozaminoglikany (3%) | 8,1 mg | 32,4 mg |
Zalecane dawkowanie: 2 kapsułki 2 razy dziennie
Sposób użycia: Kapsułkę połknąć i popić dużą ilością wody, po posiłku.
Składniki: Liofilizowana nowozenlandzka małża zielona (Perna Canaliculus) Skład kapsułki: celuloza roślinna (wegetariańskie)
Podmiot odpowiedzialny: YANGO Sp. z o.o. ul. Granitowa 3/14, 02-681 Warszawa. Wyprodukowano w UE.
Informacja: Nie przekraczać zalecanej dziennej porcji. Suplement diety nie może być stosowany jako substytut zróżnicowanej diety i zdrowego trybu życia. Przechowywać w suchym i ciemnym miejscu w temperaturze pokojowej, w sposób niedostępny dla małych dzieci.
Ostrzeżenie: Osoby przyjmujące leki przed użyciem powinny skonsultować się z lekarzem lub farmaceutą. Niewskazane dzieciom, kobietom w ciąży oraz karmiącym.
Główny Inspektorat Sanitarny: GIS-ŻP-SD-4230-13578/KC/19
Liofilizowana nowozelandzka małża zielona standaryzowana na 3% glikozaminoglikanów.